Er du medlem af DJBFA? Er du nysgerrig på, hvordan din musik kan komme i spil på nye måder? Som medlem af DJBFA er du inviteret til DJBFAs aftenarrangement tirsdag den 16. august kl. 16.30-19.00 i kantinen i stueetagen på Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø. 

DJBFA og MusicBusiness 2020 afholder i fællesskab et uformelt medlemsarrangement, hvor DJBFA-medlem Ulrik Elholm fortæller om sine erfaringer med MB 2020 og hans samarbejde med mediekoncernen Egmont. Der vil også være andre, der deler ud af deres personlige erfaringer og fortæller, hvorfor de gør brug af de forskellige tilbud i MB 2020.

På dagen møder du også DJBFAs formand, Susi Hyldgaard, som fortæller om baggrunden for projektets fokus på Musik & Sundhed og den nye vision. 

Teamet bag MB 2020 vil også være til stede med en kop varm kaffe i hånden.

Så kom med og få slukket den nysgerrige tørst og vær med til en sjov og informativ aften i musikkens tegn. Vi lover det bliver sundt og sjovt!

Læs DJBFAs invitation her og tilmeld dig.