Workshoppen faciliteres af MusicBusiness 2020's Netværksfacilitator, Asger Steenholdt, og Coach for musikkens skabere, Bjørg Hedelykke. Jeg satte Asger i stævne for at høre, hvorfor komponister skal møde op, og hvad de får ud af at deltage i workshoppen.

 Netværksfacilitator, Asger Steenholdt, og Fallulah i dialog. 

Netværksfacilitator, Asger Steenholdt, og Fallulah i dialog. 

Ifølge Asger skal en god netværker arbejde målrettet med at blive klogere på den målgruppe, han eller hun står overfor i arbejdet for at udvikle sin komponistforretning.

"De fleste komponister er gode til at netværke inden for komfortzonen. De får fat i folk, der laver det samme som dem, hvilket jo kan være meget trygt. Men det, der giver job er dét at netværke uden for komforzonen. Dét at lære at tale sammen med revisorer i jakkesæt eller erhvervsledere i spidse sko. At finde ud hvad, der interesserer dem? Herigennem bliver du klogere på, hvad der skal til for, at man kan lykkes med at samarbejde med dem", fortæller Asger. 

"Andrew Carnegie har sagt: Du kan få flere venner på to måneder ved at være nysgerrig på andre, end du kan ved at bruge to år på at forsøge at gøre dem nysgerrige på dig. Dét har han fuldstændig ret i", siger Asger. 

"Bjørg og jeg har gennem en årrække opsamlet tips og tricks til at komme ind af sidedøren og oparbejde et stærkere netværk. Netværk handler rigtig meget om at være nysgerrig, og vi forsøger at lære andre, hvordan man kan sætte den nysgerrighed i spil. Så jeg håber at komponisterne har lyst til at være med. Jeg tror, det bliver sjovt". 

Har du lyst til at blive en bedre netværker? 
Så kom og vær med! 

3 redskaber du får med dig:

- Præsentationsteknik
- Spørgeteknik
- Samtaleteknik

Workshoppen afholdes i KODA's kantine nu på mandag den 4. april kl. 14.30-16.00.
Tilmeld dig på mail hos Asger Steenholdt på as@mb2020.dk eller hos Bjørg Hedelykke på bh@mb2020.dk.


Vi glæder os til at se dig!