Landets største komponist-forening fortsætter Music-Business 2020 til og med
1. maj 2019. 


To års pilotprojekt med at koble komponister med erhvervsliv og offentlige samarbejdspartnere viser så lovende muligheder, at DJBFAs bestyrelse har besluttet at fortsætte projektet de kommende tre år. Projektet har bl.a. skulle afdække, hvad komponister skal leve af i år 2020. I første omgang har der været tale om et pilotprojekt. Men nu gøres det mere permanent. 

 

- Sådan skriver DJBFA på deres hjemmeside. Teamet i MB 2020 glæder sig over forlængelse, da vi mener, at projektet er vigtigt. Vi glæder os til at fortsætte arbejdet med at bygge bro mellem komponister og organisationer. 

Formand for DJBFA / Komponister og Sangskrivere, Susi Hyldgaard, udtaler følgende om MB 2020: 
- Vi har lært utrolig meget i løbet af de to år. Der er lavet konkrete samarbejdsprojekter mellem komponister og erhvervsliv. Over 150 komponister og sangskrivere har fået personlig coach til deres projekter. Og projektet er nu for alvor ved også at få en generel anerkendelse i erhvervskredse. Virksomheder får øjnene op for musikkens værdi, og for at vores kompetencer som komponister og sangskrivere kan bruges på helt nye måder, siger Susi Hyldgaard.

Læs hele DJBFAs udmelding her