Har du en spændende idé eller et interessant koncept, som du gerne vil have afprøvet inden du går videre til en virksomhed?    

Så er en Pitching Session hos MusicBusiness 2020 muligvis dét, som du går og mangler!

En Pitching Session er en generalprøve på en salgssituation i en virksomhed.
Derfor kan det være en god lejlighed til at afprøve en idé eller et koncept og få en fornemmelse for, hvordan det er at præsentere kort, præcist og engagerende i en "eksamenslignende" situation.
Du får efterfølgende en kort feedback fra forretningsudvikleren, coachen og netværksfacilitatoren fra MusicBusiness 2020, og kan herfra vurdere om du er klar til at gå videre med idéen eller om den skal finpudses yderligere.

MusicBusiness 2020 har allerede holdt sin første Pitching Session, og 4 meget forskellige projekter blev præsenteret for MB2020 folkene. Der var både et globalt streaming event, en idé til en engelsksproget TV-serie og 2 koncepter inden for musik og sundhed.

Hvis du har en lignende idé eller måske en helt anderledes, kan du være den næste til at få testet den hos os – inden du står over for en potentiel køber.  

Når vi kigger på din idé bruger vi en skabelon for de 3 ting, vi mener vigtigst for at den lykkes: Vejen, potentialet og sandsynligheden.

Derfor skal både din idé og din præsentation være gennemarbejdet og professionel, og - som det ville være ved en præsentation i en virksomhed - er det dig alene, der har ansvaret for at teknikken spiller og tidsrammen overholdes.

Hvis idéen er fuldstændigt klar til at blive sparket ud over rampen, står forretningsudvikler Jens Kofoed klar til at hjælpe dig med at booke møder med relevante virksomheder. Og trænger din idé til lidt mere kærlighed inden den er flyveklar kan du arbejde videre med den hos vores coach, Bjørg Hedelykke eller i et af vore 2 netværk.

 Netværksfacilitator, Asger J. Steenholdt

Netværksfacilitator, Asger J. Steenholdt


Skriv til Netværksfacilitator Asger
Steenholdt på as@mb2020.dk og få tilsendt Pitching Manualen, og få tips og tricks til at komme videre med dit projekt – eller meld dig til næste Pitching Session, som er:

Mandag d. 28. september
kl. 13:00-15:00

Vi glæder os til at se og høre om din idé!
NB! Tilbuddet gælder alle medlemmer af DJBFA og DKF.

 Session på tagterassen