Komponist Anders Graae coachede de tre virksomheder, PixelArt, Jomfru Ane Gade Foreningen & Elmelund.

Sidstnævnte virksomhed greb i den grad muligheden 

– og udnyttede det musikalske indspark bragt af Virksomheds Grand Prixet til dets fulde. Udover de sociale og kreativitets stimulerende udfordringer forbundet med optakten og selve showet, valgte Elmelund efterfølgende at indspille sangen i et studie i Aarhus sammen med Anders Graa (+ lydmand og fotograf). 

"Det var en fantastisk sjov dag og resulterede i både video og sang, vi vil bruge i vores telefonsystem fremover."
– Anette Tøfting, Elmelund.

"Som udgangspunkt er vi altid op for en udfordring og da vi blev spurgt var vi i højt humør og med gå på mod. Vores musikalske talent er ikke stort, men da Anders Graae tog sin entré hos os, blev vi indenfor kort tid alle engagerede og alle var med i processen og det skabte en enorm stemning i hele teamet. Med alt dette synes vi overall, med et udgangspunkt i sjov og ballade, at vi har fået enormt meget ud af at være med, både på internt plan, men endda også på det rent professionelle." 
– Gitte Hansen, PixelArt.

PixlArt er på nuværende tidspunkt ved at skabe økonomi omkring et projekt vedrørende Musik og kunst. 


Comwell Sport tilslutter sig ligeledes koret af tilfredse deltager med denne udtalelse:

”Vi havde et fantastisk forløb med Dansk Firma Grand Prix 2015, som havde et lækkert professionelt set-up hele vejen rundt. Deltagelsen var et frisk pust til vores virksomhed, og har rystet vores afdelinger sammen på en anderledes og kreativ måde. Vi deltager meget gerne i et nyt forløb, og næste gang tager vi guldet!” 
– Comwell Sport, Rebild Bakker